fbpx

Banderoller

Banderoller och vepor är ett effektivt sätt att skapa iögonfallande och kostnadseffektiv exponering för ditt företag. Vi kan erbjuda en mängd olika och flexibla lösningar för både banderoller och vepor.

Vi levererar idag vepor och banderoll till en mängd olika företag och med vår mångåriga erfarenhet kan vi leverera exakt rätt produkt för varje projekt. De vanligaste varianterna är homogen- eller meshbanderoll där meshmaterialet oftast används på lite större budskap och i utsatta miljöer. Mesh tillåter vinden att passera igenom och därigenom undviks skador på material eller omgivning.

Beroende på hur banderollen ska fästas, förser vi den med lämplig typ av hålning och infästning. Det kan tex innefatta kardborreband, öljetter, kederband, kantförstärkningar med mera.

Som ni förstår finns det en del variabler att ta med i beräkningen. Det enklaste är att ni helt enkelt tar kontakt med oss så lotsar vi er igenom beställningen så att vi kan leverera rätt produkt och göra er nöjda.

Vepor

Vepor – för stora budskap till lågt pris.
Från början var en vepa alltid stående, medan en banderoll var liggande. Detta har mer eller mindre försvunnit och idag är det valet av material, det som avgör vad man kallar det. En vepa är alltså ett budskap som tryckts på ett tyg i ett stort format. 

Fördelar med vepan.
Till skillnad från en klassisk skylt så är vepan lätt att transportera och handha. Vikten är dessutom extremt låg i förhållande till dess storlek. Vid monteringar i miljöer där det vistas mycket människor är den ur en säkerhetsaspekt väldigt säker då den inte skadar någon eller något om den skulle ramla ner. Den är även lätt att montera då det inte krävs stora ingrepp för att hänga upp den.

Material och specifikationer
Vill man att trycket ska synas från båda håll, så väljer man ett tunnare tyg där trycket lyser igenom. Det innebär att trycket på baksidan blir spegelvänt, precis som på en klassisk flagga. Vill man att trycket inte ska lysa igenom på baksidan väljer man helt enkelt ett tjockare tyg. En vepa kan göras i princip hur stor som helst men om något mått överskrider 3,2 m blir man tvungen att skarva materialet

Montering och frakt
Om ni ska montera vepan i s.k. Kederskenor uppe och nere, så glöm inte att ange detta. Andra vanliga sätt att hänga upp dem är med kardborreband, öljetter etc. Välj kederband uppe/nere ifall ni skall montera vepan i kederskenor. Normalt sett viks vepan ihop och packas i en låda för att få en så billig frakt som möjligt. Önskas att få den levererad på rulle så var noga med att ange sett vid orderläggning.

Köp dina banderoller och vepor på Reklamkungen!

Banderoll fasad