fbpx

Dekor

Alla ytor kan få nytt liv med en snygg dekor. Oavsett om det är en fondvägg, fönsterdekor eller andra ytor. 

Att använda dekor på era befintliga ytor för att antingen förstärka budskap eller för att skapa korttidskampanjer, är ett väldigt effektivt sätt att skapa uppmärksamhet. Det är bara att se till sig själv. Om man har gått samma väg 20 gånger så lägger man inte längre märke till sin omgivning på samma sätt. Däremot om något förändras så reagerar hjärnan direkt vilket gör att frekventa budskapsbyten skapar bättre och mer effektiv marknadsföring.

Vi hjälper er gärna med kreativa och utmanande lösningar för alla era ytor både inomhus och utomhus.

Fönsterdekor

Dina fönster är en yta som enkelt kan omformas till antingen en förhöjande dekor eller fungera som insynsskydd. Idag finns det även material som gör att du kan se ut men inte in, vilket gör användningsområdena ännu fler och spännande. En annan fördel är att det är enkelt att montera och ta väck i och med den släta ytan. Man kan även välja så kallad ”Easy Removable” som material, om man vet att det är ett budskap som ska sitta under en kort eller begränsad tid.

En frostad fönsterdekor är ett annat sätt att minska insyn utan att ta väck för mycket av ljuset i din lokal. Även här kan man trycka eller skära ut läckra mönster som förhöjer känslan som man vill uppnå.

Fönsterdekor Vasakronan

Väggdekor

Att använda dekor på väggar i sin kontorsmiljö eller i butiken, skapar en varm atmosfär och känsla. I butiksmiljö är det dessutom ett effektivt sätta att positionera ett varumärke eller en produkt mot den avsedda målgruppen. Idag finns det nästan inga begränsningar för vad som är möjligt när det gäller att profilera ytor runt omkring dig. Ni kanske vill ha unika skrivbordsytor, en hiss med svindlande bilder eller ett schackspel på golvet i fikarummet? Det är nästan bara fantasin som sätter begränsningen för vad som kan hända i dina lokaler.

Kontakta oss på Reklamkungen om du vill veta mer.

>> Vår snyggaste NYHET! <<

SQUID – Självhäftande textil som insynsskydd eller dekor!

Squid är ett självhäftande och vävt tyg som är både vackert och stilfullt. Tack vare dess transparens så kan man skapa stilfulla insynsskydd eller läckra mönster på skyltfönster eller inredning. I och med tygets eleganta struktur och linnekänsla så får man en mjukare och mer sofistikerad känsla jämfört med många andra självhäftande material.

 

En mångsidig textil 
Förutom att Squid ger en mjuk och stilfull känsla så går det även att skära ut mönster eller texter i den. Materialet fungerar dessutom som solfilm med en 35%-ig absorbering av solenergin, vilket motsvarar ungefär 3 grader celsius under en varm sommardag. Tyget är också vattenavvisande vilket gör att det går alldeles utmärkt att använda i våtutrymmen.

 

✓ Självhäftande och transparent ✓ Värme- och fukttåligt
✓ Solskyddande
✓ Textil ger mjukt intryck
✓ Sex olika färger

 

Är du sugen på att veta mer eller vill se och känna på materialet i verkligheten? Kontakta oss så hjälper vi dig.