fbpx

Displaysystem

Reklamkungen har många års erfarenhet av displaysystem. Vi kan erbjuda allt du kan tänka dig till din monter, inredning eller för ditt kundevent. Vi levererar den klassiska Roll-upen, hopfällbara eller statiska bildväggar, diskar i alla format, broschyrställ mm. Kort sagt, om du behöver något inom displaysystem så kan vi hjälpa dig. På Reklamkungen kan vi tipsa och hjälpa dig med allt från idé till kompletta monterlösningar. Vi samarbetar med de flesta leverantörerna på marknaden så som Octanorm, Spennare, Maxibit, Expand, Expolinc samt Rollit.

Roll-Ups – Display

Den vanligaste typen av displaysystem idag är den klassiska roll-upen. Perfekt för den som snabbt och smidigt ska bära med sig sin avsändare från plats till plats. Roll-ups finns i en mängd olika storlekar och utförande. Allt i från den enklaste till riktigt läckra designer. Vi samarbetar med en mängd olika leverantörer när det gäller Roll-ups så om du har några frågor eller funderingar, så är det bara att höra av dig till oss på Reklamkungen.

Roll-Up

Monterväggar – Pop-Up Display

Om man behöver en större yta för att visa sitt budskap så är vår rekommendation att snegla på så kallade Pop-Up väggar. Dessa kan sättas upp och fällas ihop på bara några minuter tack vare en sorts dragspelsfunktion. De finns i flera olika storlekar och med raka eller rundade sidor. Budskapet (tyget) sitter med kardborreband så man kan med fördel ha flera olika tygbudskap som man använder till samma stativ. 

Pop up display system