fbpx

Flaggor företag

Flaggor för företag är ett ett effektivt sätt att exponera sitt varumärke. Det mänskliga ögat är känsligt för rörelse och dras direkt till exempelvis flaggor och beachflaggor. Rörelsen i flaggorna skapar även känsla av liv, rörelse och aktivitet.

Livslängden på en flagga varierar utifrån hur utsatt flaggan är för väder och vind. Längs västkusten tex så är livslängden lite kortare beroende på det salt som vindarna för med sig samt att det blåser mer i den regionen. Ett tips är därför att beställa en dubbel uppsättning av flaggor för att kunna byta när era företagsflaggor eller fasadflaggor börjar bli slitna. På det viset står aldrig era flaggstänger tomma medan ni beställer nya fräscha flaggor till ert företag.

Företagsflaggor för flaggstång

När det gäller flaggor för flaggstång kan det vara bra att tänka på att man normalt sett använder olika storlekar på flaggan beroende på flaggstångens längd.

De vanligaste storlekarna för en liggande flagga:

  • 8 m flaggstång: 200×120 cm
  • 10 m flaggstång: 240×150 cm
  • 12 m flaggstång: 300×180 cm


De vanligaste storlekarna för en stående flagga:

  • 8-10 m flaggstång: 100×300 cm
  • 12 m flaggstång: 150×400 cm

     

När det gäller stående flaggor kan man även beställa en så kallad Windtracker som håller ut överkanten på flaggan så budskapet blir tydligt även under dagar som är vindstilla.

Företagsflaggor

Beachflaggor

Beachflaggor

En beachflagga är effektiv att använda för både inomhus- och utomhusbruk. Med en beachflagga kan du enkelt visa upp ditt budskap eller logotyp på ett effektivt sätt. Beachflaggor är extra lämpligt att använda för mässor, event och andra utställningar. Vi levererar Beachflaggor i en mängd olika storlekar och former. Vilken du än väljer så hjälper vi dig att trycka just ditt budskap på den! Beroende på användningsområden så finns det en mängd olika tillbehör såsom markskruvar, kryssfötter och tyngder. Är du nyfiken på vilka olika varianter vi tillhandahåller så varför inte titta in i vår e-butik!