fbpx

FORDONSDEKOR

Fordonsdekor är ett väldigt effektivt sätt att göra ditt företag synligt både för dina kunder och för människor som ser dig på vägarna. Reklamkungen är proffs på bildekor och foliering av bilar, oavsett om du vill ha en liten diskret fordonsdekor eller en mäktig helfoliering av ditt fordon. Med mångårig erfarenhet och en toppmodern maskinpark kan vi producera och tillverka allt du önskar.

Fordonsdekor – en effektiv mediekanal

All marknadsföring handlar om att synas. Genom att profilera företagets bilar blir fordonsdekoren ett effektivt och väldigt kostnadseffektivt komplement till din övriga marknadsföring. En bildekor ökar också trovärdigheten för ditt företag jämfört med en omärkt bil. Varför inte kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att synas på vägarna med snygg bilfoliering!

Helfoliering / Wrapping

Under de senaste åren har intresset för att klä hela bilen med vinyl  (s.k. wrapping) ökat dramatiskt. Förutom att man skapar en mäktig effekt med fordonsdekor så skyddar även folien lacken mot repor och skavmärken. Vid en ev. försäljning av fordonet, kan man sedan ta bort wrappingen och ta fram en helt oskadd och fräsch originallack. Helfoliering kostar lite mer men ger enligt flera undersökningar en mycket större effekt och synlighet. Funderar ni på att göra en helfoliering så hjälper vi gärna till att förverkliga er vision!

Exempel på wrapping / helfoliering

Här visar vi ett exempel på en kund som kom in med en Volvo XC40 i blå metallic. Önskemålet var en mattsvart finish med orangea detaljer i reflex och blank vinyl. Det kräver lite arbete men man kan inte annat än bli imponerad av slutresultatet! Ännu en nöjd kund fick sin leverans. 

Är du nyfiken på wrapping/helfoliering? Varför inte kontakta oss på Reklamkungen så hjälper vi dig att synas riktigt ordentligt!