Fordonsdekor

Fordonsdekor är ett effektivt sätt att göra ditt företag synligt både för dina kunder och för människor som ser dig på vägarna. Reklamkungen är proffs på bildekor och foliering av bilar, oavsett om du vill ha en liten diskret fordonsdekor eller en mäktig helfoliering av ditt fordon. Med mångårig erfarenhet och en toppmodern maskinpark kan vi producera och tillverka allt du önskar. 

Bildekoren – en effektiv mediekanal

All marknadsföring handlar om att synas. Genom att profilera företagets bilar blir bildekalerna ett effektivt och väldigt kostnadseffektivt komplement till din övriga marknadsföring. En dekor ökar också trovärdigheten för ditt företag jämfört med en omärkt bil. Varför inte kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att synas på vägarna.

Helfoliering / Wrapping

Under de senaste åren har intresset för att klä hela bilen med vinyl ökat dramatiskt. Förutom att man skapar en mäktig effekt med fordonsdekoren så skyddar även folien lacken mot repor och skav. Vid en ev. försäljning av fordonet, kan man sedan ta bort wrappingen och ta fram en helt oskadd och fräsch originallack. Helfoliering kostar lite mer men ger enligt flera undersökningar en mycket större effekt och synlighet.