fbpx

Skyltar företag

Vi är experter på skyltar för företag! Genom vår kunskap och erfarenhet är vi väldigt kunniga på skyltarnas visuella förutsättningar och funktioner. I nära samarbete med våra uppdragsgivare tillverkar vi skyltar med både traditionell och ny teknik. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:

  • Plåtskyltar
  • Ledskyltar
  • Neonskyltar
  • Plastskyltar
  • Pyloner
  • Byggskyltar
  • Informationsskyltar
  • Skyltsystem mm

Detta är bara ett axplock av de olika typer av skyltar vi kan tillverka till ditt företag. Från idé driver vi hela projektet genom undersökningar, produktinformation, produktion, installation, montering samt service.

Byggskyltar

Reklamkungen har mångårig erfarenhet av att producera skyltar för byggföretag i alla storlekar. Oavsett om det är skyltar inne på området eller stora skyltsystem och vepor som beskriver projektet, så har vi kompetensen!

Företagsskyltar - syfte och mål

Synlighet – Varumärke

Fasadskylten skapar ofta det första intrycket av dig som företag och sätter tonen på vem du är och hur du vill uppfattas. Oavsett utformning så är det viktigt att ge ett fräscht första intryck. Om din skylt är sliten, smutsig eller trasig, så påverkar det hur ditt företags seriösitet uppfattas. Det är därför viktigt att ha skyltar som både speglar ditt varumärke och är hela och rena. 

Rätt skylt till rätt känsla. Precis som en neonskylt inte skulle passa på den lokala torghandeln så visar inte en handskriven skylt hos ett IT-företag rätt tonalitet. Det är därför viktigt att välja rätt skylt för ditt företag och verksamhet. Vi kan hjälpa dig att både hitta rätt utformning, utseende och material för att visa besökare eller förbipasserande vem du/ni är. 

Guidning – Skyltsystem

Att skapa tydlig skyltning för att guida dina kunder till ditt företag, eller inne i verksamheten, är viktigare än man tror. Allt handlar ju om att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för din kund att hitta det de söker. En felaktig eller saknad skyltning skapar en frustration som direkt förknippas med ditt företag. Det är extrem lätt att bli hemmablind i sina egna lokaler, så en rekommendation är att be en vän eller någon utomstående försöka hitta något/någon utifrån dina skyltar. På det sättet får du en direkt feedback på vad som fungerar eller inte fungerar. Naturligtvis hjälper vi gärna till om du är osäker eller behöver råd.

Informationsskyltar

Skyltar med information ska vara tydliga och anpassade för de som ska se dem. Genom en tydlig profil och rätt placeringar kan man skapa skyltar som direkt förmedlar rätt information till dem det berör. Har du en liten butikslokal så kan det tex gälla öppettidernas placering. Är det en byggarbetsplats så kanske varningsskyltar och information om skyddskläder bör vara rätt placerade och utformade.